GASB ALUMNI 2022-2023

GASB ALUMNI 2023 - წარმატებები გრძელდება!

ვულოცავთ 2023 წლის კურსდამთავრებულებს გამოწვევებით აღსავსე პერიოდში მიღებულ მაღალ შედეგებს!

ბათუმის ქართულ-ამერიკული სკოლის ყველა მოსწავლემ ღირსეულად ჩააბარა საქართველოსა და ევროპის საუკეთესო უნივერსიტეტებში!

•  თეიმურაზ ჯაყელი - University of Florida - ეკონომიკის საბაკალავრო პროგრამა.
  •  ანი იოსელიანი - Università Cattolica del Sacro Cuore - ფსიქოლოგიის საბაკალავრო პროგრამა 40%-იანი გრანტით.
  •  ლუკა ზაქარაძე - University of Gibraltar - BSc (Hons) Maritime Science with Cadetship programme.
  • ანრი ხალვაში - South East Technological University - საჰაერო ინჟინერიის საბაკალავრო პროგრამა.
  • ემილი ქუთელია - American University in Bulgaria - პოლიტოლოგიისა და საერთაშორისო ურთიერთობების საბაკალავრო პროგრამა 50%-იანი გრანტით.
  • ლიზი მაზარაძე - Vrije Universiteit Brussel - ბიზნეს ეკონომიკის საბაკალავრო პროგრამა.
  • გიორგი აბგარიანი - IESEG School of Management - საერთაშორისო ბიზნესის საბაკალავრო პროგრამა.
  • თამარ დიასამიძე - შავი ზღვის საერთაშორისო უნივერსიტეტი - ბიზნეს ადმინისტრირების ინგლისურენოვანი პროგრამა.
  • ანრი ალიქაძე - ბათუმის სახელმწიფო საზღვაო აკადემია - მენეჯმენტი: საზღვაო გადაზიდვების ორგანიზაცია და ლოჯისტიკა.
  • ლუკა პაქსაძე - ბათუმის სახელმწიფო საზღვაო აკადემია - ნავიგაცია - ინგლისურენოვანი პროგრამა.
  • გიორგი უღრელიძე - ბათუმის სახელმწიფო საზღვაო აკადემია - ნავიგაცია - ინგლისურენოვანი პროგრამა 50%-იანი გრანტით.
  • გიორგი სურმანიძე - ბათუმის სახელმწიფო საზღვაო აკადემია - ნავიგაცია 70%-იანი გრანტით.
  • აზრა ესმა ბაიბურთ - კავკასიის უნივერსიტეტი - არქიტექტურის საბაკალავრო პროგრამა.
  • გვანცა გაბუნია - კავკასიის საერთაშორისო უნივერსიტეტი სტომატოლოგიის საბაკალავრო პროგრამა.
  • ნინი ჯიმშერაძე - კავკასიის უნივერსიტეტისა და ფერლი დიკინსონის უნივერსიტეტის (აშშ) ერთობლივი პროგრამა მასპინძლობის მენეჯმენტში.
  • მარიამ შუშანიძე - კავკასიის უნივერსიტეტი - სამართლის საბაკალავრო პროგრამა 50%-იანი გრანტით.
  • იოსებ ცეცხლაძე - კავკასიის უნივერსიტეტი - ბიზნეს ადმინისტრირების ინგლისურენოვანი პროგრამა.
  • ნინი დუმბაძე - ივანე ჯავახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი - ფსიქოლოგიის საბაკალავრო პროგრამა.
  • ევა კრეიდენკო - ბათუმის შოთა რუსთაველის სახელმწიფო უნივერსიტეტი - ტურიზმის საბაკალავრო პროგრამა.

👏 ვულოცავთ წარმატებას თითოეულ მათგანს, მათ მასწავლებლებსა და მშობლებს.